СРЦ "ВЛАСИНА" Власотинце

О нама

Спортско рекреативни центар „ВЛАСИНА“ се налази у Власотинцу, градићу на југоистоку Србије. 

СРЦ „ВЛАСИНА“ Власотинце основан је од стране СО-е Власотинце и уписан од стране Трговинског суда у Лесковцу као Установа Спортско-рекреативни центар „Власина“ Власотинце са седиштем у ул. Бранислава Нушића бб.

Делатност Спортско-рекреативног центра је делатност спортских арена и стадиона.

Динамика спортско-рекреативне и културно-забавне делатности је одређена стратегијом подизања општег спортског и културног нивоа грађана, сходно интеросовањима, али узимајући у обзир промоцију правих вредности и покретања оригиналних и озбиљних идеја.

Имајући у виду географски положај Власотинца, близина Власинског језера 50км, удаљеност од ауто-пута Ниш-Врање 9км, може се рећи да је Спортско Рекреативни Центар „ВЛАСИНА“ прави избор за припреме спортских екипа, рекреацију и одмор.

jezero_hala

 

Хала спортова се налази у ул. Бранислава Нушића бб, у близини језера у Власотинцу и поред хотела „Грозд“, где постоје смештајни капацитети (око 80 лежајева).

 

 

teren

 

СРЦ „ВЛАСИНА“ располаже затвореним теренима за мале спортове (мали фудбал, рукомет, кошарка, одбојка…), модерно опремљеном теретаном, халом за стони тенис, шах салом…

 

pogled_sa_brane

 

У непосредној близини СРЦ „ВЛАСИНА“ налази се и макадамска трим стаза дужине око 3 км, која пролази дуж обала реке Власине, погодна је за кондиционе припреме.

 

Otvoreni tereni

 

Поседујемо и отворене терене за фудбал, мали фудбал, кошарку и рукомет.

 

 

СРЦ „Власина“ се налази у идеалном географском окружењу за одржавање такмичења у параглајдингу, где је одржано и превенство Србије „Власотинце Опен“.

Сви терени се по потреби стављају у функцију спортских екипа и појединаца за летње и зимске припреме.

У наредном периоду се планира изградња балон сале, атлетске стазе по нормама Светске Атлетске Асоцијације…

panorama1

SRC Vlasina © 2015 Frontier Theme