СРЦ "ВЛАСИНА" Власотинце

Првенство Југоисточне Србије у боксу

У недељу 7. маја у СРЦ „Власина“ у Власотинцу, многобројни љубитељи племените вештине ималу су прилику да виде изузетно занимљиве мечеве на Појединачном првенству југоисточне Србије за све узрасте и у конкуренцији оба пола. Учешће на овом Првенству узели су боксери из 14 клубова са територије југоисточне Србије, а преко 500 гледалаца је видело 21 борбу, које су биле веома квалитетне и узбудљиве.

 У узрасту пионира на прогаму су биле 4 борбе, а за најбољег пионира Првенства проглашен је Михајло Златковић, члан БК „Пирот“ из истоименог града. У узрасту школараца виђене су такође 4 борбе, а за најбољег школарца Првенства проглашен је Алек Андрејевић, члан боксерског клуба „АРЕНА“ из Власотинца. За најбољег јуниора Првенства проглашен је Немања Здравковић, боксер Лесковачког боксерског клуба „Хисар“. У узрасту младих виђене су три борбе, а за најбољег младог боксера проглашен је Немања Стојановић, боксер Власотиначког клуба „АРЕНА“. Од 5 сениорских борби које су биле врло узбудљиве, комисија се одлучила да за најбољег боксера у овом узрасту прогласи Марка Доцића, боксера боксерског клуба „СРБИЈА“ из Сурдулице. У женског конкуренцији на програму је била јдна борба у којој је на поене победила Нина Стајковић из Нишког клуба „Naissus”.

Порединачно првенство југоисточне Србије за све узрасте и у конкуренцији оба пола које је одржано у Власотинцу у СРЦ „Власина“, организовано је и спроведено на високом нивоу. Није било ни најмањих инцидената, а судиле су судије из Ниша, Прокупља и Алексинца.

 

„Ово је била одлична прилика да боксери провере своју спремност пред престојеће Првенство Србије, које ће на програму бити наредног викенда, тачније од 12. до 14. маја у Крагујевцу. Честитам свим клубовима на резултатима који су постигли на овом Првенству и желим им још више успеха на предстојећем Државном првенству у Крагујевцу“ – рекао је Милан Јовић испред техничког организатора овогодишњег Првенства југоисточне Србије.“

Резулатати борби налазе се на следећем линку: Rezultati PPJS 2017

(преузето са сајта http://www.bsjs.rs)

SRC Vlasina © 2015 Frontier Theme